Nieuws

Garmin komt met nieuwe GPS fietscomputer, de Edge 510

De Garmin Edge 510 met touchscreen is ontwikkeld voor de wielrenner die wil beschikken over de meest nauwkeurige en uitgebreide gegevens over zijn ritten. Het toestel biedt communicatiefuncties via uw smartphone, zoals live volgen, weersinformatie en delen via sociale media. Of u nu in training bent, meedoet aan wedstrijden of tochten rijdt, de Edge 510 houdt alle gegevens van uw rit bij. U kunt de gegevens later nog eens bekijken op een kaart op Garmin Connect. De 510 is compatibel met GPS- en GLONASS-satellieten, zodat satellieten sneller kunnen worden gevonden en gevolgd, dus is het toestel geschikt voor de moeilijkste omstandigheden, zoals diepe ravijnen.


De nieuwe Shimano Dura Ace Di2 9070 binnenkort leverbaar!

 

 

Vanaf maart leverbaar, de nieuwe Dura Ace 9070 Di2, electronische uitvoering!

In vergelijking met de vorige Dura Ace 7970 Di2 groep is deze groep mooier afgewerkt, dunnere electronische kabels en weer mooier vormgegeven. Natuurlijk is deze groep weer enkele grammen lichter geworden.

 

Voor prijzen kunt u contact opnemen!


Ultegra Di2 ook verkrijgbaar als 'upgrade kit'.

Vanaf heden is de Shimano Ultegra Di2 groep ook verkrijgbaar als upgrade kit. Dit is handig als u uw bestaande groepset gedeeltelijk wilt behouden. 

De kit bestaat uit:

  • Handgrepen
  • Derailleur voor en achter
  • Electronische kabels
  • Batterij
  • Batterijhouder (Kort of lang)
  • Junction (intern of exter)
  • Oplader

Prijs: 925 euro incl. BTW


Nieuw jaar, nieuwe website!

Een nieuw jaar tijd voor een nieuwe website, op deze manier kunnen we u beter op de hoogte houden van alle ontwikkelingen welke MDB Cycling doormaakt. Ook het eigen label BEMAURO heeft een vaste plaats binnen de website gekregen. Op de nieuwe website zullen we u zoveel mogelijk informatie geven over MDB Cycling, hiermee kunt u precies op de hoogte blijven over MDB Cycling en BEMAURO! Mocht u vragen, opmerkingen, tips, etc. hebben, schroom niet om contact met mij op te nemen!

Maurice de Bekker

Oude website

De oude website heeft ongeveer 2 jaar gedraaid, tijd voor iets nieuws!


< Nieuwer nieuws ... 1 2 3 ...Ouder nieuws >