Over MDB Cycling

Welkom bij MDB Cycling!

Nadat Maurice de Bekker verschillende keren carbon onderdelen uit het verre oosten had geimporteerd richtte Maurice in 2010 zijn bedrijf MDB Cycling op. Dit komt voort uit een grote passie voor materiaal en daarnaast ook voor ondernemen. Als actief wielrenner weet Maurice precies waar een goede fiets aan moest voldoen. Dit groeide uit tot zijn eigen label, BEMAURO genaamd. Samen met een aantal partners blijft het label BEMAURO in ontwikkeling op het gebied van design, ontwerp en bouw. Het is dus een jong merk met een unieke uitstaling maar tegen een competitieve prijs. Het is dus voor mensen die zich net even willen onderscheiden tegenover de grote gevestigde merken maar met dezelfde of zelfs betere eigenschappen. BEMAURO is verkrijgbaar als frameset of als complete fiets welke naar wensen van de klant kunnen worden samengesteld.

Naast het eigen label verkoopt MDB Cycling ook losse onderdelen. MDB Cycling is dealer van diverse grote merken welke te vinden zijn onder leverbare merken.

Naast zijn eigen bedrijf, MDB Cycling is Maurice nog steeds actief op de fiets. Wel in minder mate dan in het verleden maar zeker zo fanatiek. Bij de junioren behoorde Maurice tot de top van Nederland, dit resulteerde in een contact bij het Continentale Cyclingteam Jo Piels als eerste jaars belofte. Maurice reed 2 jaar bij deze ploeg. Hierna stapte hij over naar het Parkhotel Valkenburg CT waar hij eveneens 2 jaar reed. Hierna besloot Maurice een stapje terug te doen en weer voor zijn eigen vereniging (WV Schijndel) te gaan rijden en zich op zijn maatschappelijke carrie¸re te richtten. In zijn wielerloopbaan behaalde Maurice 5 keer een medaille op een nationaal kampioenschap. Maurice hoopt in 2013 af te studeren aan de Johan Cruijff University te Tilburg waar hij commerciele economie en marketing studeert.